Uit de Verf Communicatie is in 2012 opgericht door Manon Kummer. Haar missie: zoveel mogelijk mensen en bedrijven goed uit de verf laten komen.

Hoe? Door te zorgen voor klantgerichte communicatie, een klantgerichte houding en creatieve campagnes. Manon Kummer (1971) woont en werkt in Giesbeek in Gelderland. Jarenlang werkte zij voor de overheid als communicatieadviseur. Daar wilde ze continu de buitenwereld naar binnen brengen. Inwoners staan naar haar menig altijd centraal, wat je ook doet als overheid. Zij ondersteunde haar collega’s door hen te coachen in het schrijven.

Na het geven van diverse schrijftrainingen aan ambtenaren, besloot ze de stap te wagen naar een eigen bedrijf. Inmiddels werkt Uit de Verf Communicatie voor internationale bedrijven, gemeenten, MKB bedrijven en Zp’ers.

Uit de Verf Communicatie werkt samen met verschillende partijen. Zo heb jij altijd een compleet pakket communicatiemiddelen vanaf één vast adres. IJssel Media verzorgt voor ons technisch perfecte en veilige websites, creatieve videoproducties en fotografie. S&W drukkerij zorgt voor alle drukwerk.

Leveringsvoorwaarden Uit de Verf Communicatie (PDF)